Kaffekapslar för Dolce Gusto är ett närmast fulländat kaffe!

Slut ögonen och dröm dig bort söderut. Du vet väl att du kan laga äkta Cortado kaffe med kaffekapslar för Dolce Gusto? Busenkelt är det.

Det har aldrig varit enklare att göra cafekaffe hemma. Resultatet med kaffekapslar blir alltid detsamma. Bara kör igång. Cortado kaffe som på café fast hemma helt enkelt.

Bryggningen blir enkelt med kaffekapslar för Dolce Gusto

dolce

Få förstår hur ett så gott kaffe kan rymmas i ett så litet format. Till och med mjölken finns i formen av en kapsel. Välj själv om du vill ha skum eller inte i ditt kaffe.

Man har integrerat mjölken i kaffepulvret. Så bra att det nästan är svårt att förstå. Bra va? Det blir alltid som tänkt och då kan du bjuda dina gäster på Cortado kaffe utan att behöva skämmas!

Undrar du hur Cortado kaffe med kaffekapslar för Dolce Gusto smakar?

Många vet inte att Cortado kaffe är en egen variation av Macchiato. Espresson blir stark. I Cortado kaffe blandningen finner du både Arabia och Robusta bönor. Ett kaffe utöver det vanliga helt enkelt.

Toppen blir len med lite mjölk. Kaffekapslar för Dolce Gusto inkluderar mjölken och med högtryckssystemet i maskinen blir det rätt. Kapseln gör att kaffet håller längre.

Kaffet som finns i kaffet behåller sin arom. I kapseln håller kaffet längre än i burk. Du kan förlita dig på CORADO KAFFE!

Ett kaffe som räcker längre

De flesta kan hantera Cortado kaffe. Ett högre pris uppvägs av den höga kvaliteten. Det kan det vara värt.

En sak är säker och det är att kapslar gör att du inte slösar på pulver. kaffekapsel dolce gusto Ett perfekt resultat varje gång. På så sätt går ekonomin ihop ändå.

Ett lyxigt kaffe kan vara värt någon krona extra. Smaken blir rätt med kaffekapslar för Dolce Gusto.