Prova Bensalkonklorid mot påväxter!

Det är inte alltid så lätt att veta vad man ska köpa med Bensalkonklorid brukar fungera i alla väder. Nu kan du få bort mossan för egen maskin.

tak

Bensalkonklorid och Bensaltensid är faktiskt samma produkter. Grönfri Proffs är inte dyrt men om du har ett stort tak kanske du ändå vill jobba direkt med ingrediensen som gör jobbet.

Många blandar ihop medel som Bensalkonklorid och Bensaltensid när de står i affären

När du ser på medel som Grönfri, Prickfri, Påväxtstopp och Fulstopp ska du veta att de har en sak gemensamt. Bensalkonklorid är den gemensamma ingrediensen ändå. Så fungerar det.

Medel som Bensaltensid eller Bensalkonklorid kan användas på trädgårdsplattor också.

Preparatet fungerar mot många olika angrepp

Skälen är många till att använda rengöringsprodukter av den här karaktären. Det är bra produkter helt enkelt. Det blir rent och fint.

Använd produkten ute. Det går också att behandla utomhusmöbler som börjar visa tecken på påväxt som mycket väl kan vara början till mögel.

Medel som BENSALTENSID kan blandas för att räcka längre

Bensalkonklorid kan användas av de flesta. få bort svartmögel Man rekommenderar att medlet ska späs ut före det används. Lavarna försvinner. Sedan kan man låta regnet göra jobbet, spruta på – regna av.

Det är så som Biocider fungerar. Slipp ful mossa.

Du spar pengar på det också. De flesta produkter som du köper i butik späds ut för mycket.

Ha bra grejor när du arbetar. En högtrycksspruta med påläggsfunktion och förlängningslans är verkligen att rekommendera och så ska du se till att tar dig upp på taket och gör rent där på ett säkert sätt med stadig stege och bra skor.