Du känner väl till nya Grönfri och Prickfri

Medlet fungerar mot mossa och algväxter. Marknaden för rengöringsprodukter har verkligen blommat ur på senare tid. Det är företaget Jape som har utvecklat Grönfri och Prickfri.

Grönfri och Prickfri har oöverträffad verkan

Bolaget Jape har utvecklat storsäljare som Grönfri och Prickfri för rengöring av hemmet. Prova att använda medlet på ytor som har skiftat färg på grund av mikroorganismer. Den åttaprocentiga lösningen måste spädas ut innan användning.

Den som känner sig säker på vad den gör kan ge sig i kast med att blanda själv. Ibland kan du köpa Bensaltensid i flytande form och som 50 procentiga lösningar. Denna kan man använda direkt och spära ut 32 gånger.
Ibland får man prova sig fram för att se vad som fungerar. När blandningen är utspädd kostar den mindre per liter.

Om du anlitar firmor spär de ut till ungefär 25 %. Att blanda lika delar Bensaltensid och vatten ger samma resultat.

mossmedel

Vill man köpa konkurrerande produkter med samma styrka är Påväxt-Stopp ett tips. Priset är billigare för det medlet. Jämför priset innan du handlar. 20% billigare.

Du spär ut lösningen så att den inte blir för stark. Procentsatsen avgör, inte märket.

Det blir alltid ett perfekt resultat

Innehållet i Prickfri och Grönfri är samma. Effekten kan ända skilja sig en aning beroende på hur det ska användas. Det finns också Fulstopp och Bensaltensid som är produkter som är 6 gånger mer koncentrerade och därmed också billigare.

Kom ihåg att göra rent på frekvent basis

Tänk inte bara på kostnaden. mögel fri Huvudsaken är ju att du använder produkter som Prickfri. Rengöringen blir enkel.

Oavsett om du köper Grön fri för tak eller för att få fina trädgårdsplattor är det verkligen viktigt med regelbundenhet. Gör ett schema av det. Då missar du inte att göra detta så ofta som krävs för att slippa ta bort mossa på tak då den har vuxit sig så tjock att det är svårt att komma åt.

Ett tryggare sätt att städa på helt enkelt

Grönfri och Prickfri ska använda effektivt.

Bensalkonklorid är ofarligt om du vet vad du gör. Det kan vara bra att använda munskydd för att skydda mun och hals. Använd skyddsglasögon också.

Ha alltid rätt utrustning när du använder Prickfri. Då är du förberedd.

Taket kan vara halt så tänk på att använda ett par stadiga skor. Detta oavsett vilken årstid det är och när du väljer att ge dig ut för att få bort påväxt som inte ser bra ut på ditt hus.