Det sägs ju att man ska starta eget i kristider

Kanske kan du börja sälja produkter som Grönfri när du har starta eget för att få in kapital.

Vissa branscher är förknippade med lägre kostnader än andra. Många väljer att satsa på det nu.

Inte mycket arbete måste till, det är bara att köra igång. Det blir kanon. Efter fyra år krävs det en ny behandling. Så enkelt är det.

Det här är ett jobb som många klarar av och som dessutom har en stor publik. Många behöver hjälp med att få bort mossa och annan tillväxt på och omkring huset. Jobben kommer att välla in.

bensaltensid

Det har aldrig varit enklare att starta eget

Plocka enkelt bort mossa och lava med billiga produkter. Det räcker med en stege, eventuellt en målarställning och en ejektorspruta för en hundralapp eller en högtrycksspruta med kempåläggning. Dessutom kanske du vill ta med dig byggplast så att du kan skydda blommor och annat som växer omkring huset.

Ogräset har ingen chans.

Tak är inte det enda som du kan arbeta med. Det kan ju växa alger, lavar, svamp eller mossa på möbler i trädgården och så kan trädgårdsplattor behöva rengöras.

Tänk utanför boxen. Fundera också på om du inte skulle kunna erbjuda fasadrengöring som en tjänst till dina kunder. Det behöver inte ta lång tid alls.

Du kan då erbjuda att ta hand om detta för ett vettigt pris och på så vis kan du tjäna mycket mer på varje uppdrag. Många väljer att använda Grönfri och andra liknande produkter.

Det har aldrig varit lättare att tjäna pengar. Hemligheten är Bensalkonklorid. Det finns många andra liknande medel att använda.

Välj styrka efter behov. Köp en dunk och blanda med vatten och du har en motsvarande produkt – till halva priset.

Du måste ha välfyllda bankkonton om du ska ha råd med en takbehandling. Du kommer att se att det är så. Man får hosta upp rejält med slantar helt enkelt. Ännu dyrare är det innan avdrag för ROT.

Dra nytta av det. Så enkelt är det.

Bättre blir det. Hör av dig till Påväxt-fri för att kolla med dem vad deras produkter kostar. Om du är ny i gemet så kan du få rabatt.

Du behöver inte registrera ditt takentreprenörföretag för att få lov att driva det. Deklarera på nätet. Sök engagemang hos Frilans Finans i Sverige.

Granska kunden innan du kör igång.Syna.se gör detta billigt. Ibland kan det vara bra med förskottsbetalning.

Aktiebolag kan vara nästa steg i företagandet. Bolaget blir ansvarigt. Se till att vara rätt försäkrad från början. Moms och F-skatt måste så klart med.

Skala upp över tid. Helgdagar är ofta bra dagar. Se det som extrapengar.

Men var ska man leta?

Marknadsför din rörelse på ett bra sätt. Marknadsföringen behöver inte vara så komplicerad när det är dags att starta eget, det gäller bara att komma igång.

Prata med webbyråer. Sociala medier också. Google kan också användas.

Du kan annonsera på Blocket och i andra forum online där folk ställer frågor om hur de ska få bort mossa från tak och trädgårdsplattor. På nätet finns det mesta.

Det viktigaste är att du annonserar så att folk vet att ditt företag finns. Annonsera i lokaltidningarna. Svårt är det inte. Dessutom kan du använda anslagstavlor för att hänga upp posters som berättar mer om din verksamhet. Matbutikerna har dem oftast.

När du väl får kunder kommer dessa att skaffa ännu fler kunder till dig.
tak tvätt
Hör dig för hos villaföreningar. Se över dina möjligheter.

Du kan tjäna bra med pengar.

Prisbilden ser ut så här

Du ska inte starta eget utan en budget på plats. Hyr utrustningen istället för att köpa den. Dra nytta av alla bidrag som finns kring företagande.

Vänta med att anställa tills verksamheten har kommit igång.