Allt-fraktfritt.presenterar sockerfri julmust med Harry Roberts originalrecept från 1922

Allt fler gör personlig läskedryck som är nyttig med läskmaskin och trycket har varit enormt på Aromhuset att ta fram en riktigt fin sockerfri julmust. Idag finns den och räcker därtill till hela 12,5 liter drickfärdig Zero sockerfri julmust.

Julmust i butiker och varuhus består av ca 1/10 socker, 1 1/2 hekto i en 1,5 liters flaska. Med Aromhuset Zero Julmust läskkoncentrat, där man tillsätter 4 cl till en liter, ser man med egna ögon att hur lite strösocker det kan vara – allt man häller i flaskan är 40 ml smakextrakt.

cola

Aromhuset har framställt läskkoncentrat för läskmaskiner sedan 1980.

Snart blir det jul återigen och då vill vi dricka Julmust. Under december är varannan läskedryck som dricks en julmust. Men vi vill helst undvika onödigt mycket socker och då är det ju inte alltid så praktiskt att bära flaskor ifrån butiker och varuhus.

Lösningen stavas läskmaskin och ett koncentrat som du kan använda efter egen smak. Att man utför en stor och kraftig insats för miljön är en ytterligare bonus.

Det finns välsmakande orsak att välja koncentrat för hemläsk. Den främsta är kanske att du på detta vis får en mycket godare läskedryck. Smakessenser är enkla att använda och dessa bör doseras på ett sätt som passar dej bäst. Dessutom så funkar de bra med alla sorter av läskmaskiner.

Zero Julmust läskkoncentrat doseras 4 cl för 1 liter färdig sockerfri Julmust.

Julmust som smakar så som den skall

När du beställer Aromhusets Zero läskkoncentrat för Julmust så får du en läsk som smakar så som den ska. Allt du behöver är en flaska med den klassiska aromen. Från en halvliter essens så får du 12.5 liter kolsyrad Julmust i enlighet med originalreceptet från 1922.

Men du kan få mer om du av någon orsak vill ha en mildare arom genom att använda mindre mängd julmustkoncentrat. Koncentratet är allaredan drygt, en butelj räcker till 12,5 liter i jämförelse med det vanliga 8 liter.

Detta är populärt med Zero Cola och Zero Indian tonic, flera konsumenter använder halv dosering så en flaska räcker till 25 liter. Trots att Zero Cola säljs för dubbla svenska priset i UK blev den tilldelad utmärkelsen Amazon Choice 2017, 2018, 2019 och 2020.

Gör personliga smakblandningar med smaker till Sodastream, Aqvia, Vikingsoda eller andra läskmaskiner

Det är inte bara Julmust som blir lättare att göra om du har läskkoncentrat för din läskmaskin. Du kan ju till exempel göra ett eget Slush recept som smakar Julmust. Eller så kör du på Cola arom om du anser att Julmust och Slush ej fungerar tillsammans.

Aromhuset, som dessutom säljer 15 Slushkoncentrat, har tagit fram en ny metod att göra Slush på någon minut, också sockerfri. Vilket i själva verket är omöjligt för socker behövs till att issörja ska slusha.

Metoden presenteras också den i onlinebutiken allt-fraktfritt.se och bygger på köpta isbitar.

Här kommer metoden för osötad Zero Cola Slush, som oxå kan göras med Zero Julmust

Bruksanvisning för egen osötad Cola Slush

Ta fram en ordentligt bra mixer med hög iskrosskapacitet
Häll i 392 gram isbitar (väg dem)
175 ml kallt vatten
33 ml Zero Cola läskkoncentrat från Aromhuset.

Kör mixern tills du har en bra Slush (issörja).
Färdigt.

Ingen väntan i långa tider med slushmuggar som skall frysas in, flera kan serveras. Denna metod fungerar oxå vid fikaställe-servering i lägre skala.

smaktillsats

Detta är så typiskt för Aromhuset. Existerar inte en utmärkt produkt eller vettig metod så uppfinner de den.

Just nu jobbar Aromhuset på en ny serie smaker till kolsyrat mineralvatten, nu kommer man före hela bryggeriindustrin (Pripps, Spendrups, Pepsi, Coca Cola m.fl.) med något helt nytt och jättegott. Projektet heter Sparkling Max och lär bli omtalat, eventuellt sätta standard hur smaksatt bubbelvatten skall smaka i framtiden.

Det är kul att skapa egen läskedryck och du kommer snart att upptäcka att du kan kreera den ultimata drycken på så sätt. Smaker för Sodastream, Vikingsoda, Aqvia och AGA kolsyremaskin är varierade och du kan faktiskt blanda dem lite som du vill.

Själv välja hur mycket kolsyra du vill ha eller göra sockerfri Sockerdricka.

Julmust med lite mera kolsyra kan vara ett råd eller så kör du med lite coolare inslag såsom apelsin.

Från läskkoncentrat så får du en läskedryck som är helt unik, det finns ett komplett sortiment. Därutöver så kan du räkna med att den är nyttigare. På så sätt att du drar ner på socker och på andra onödiga ingredienser.

Din familj och vänner kommer att uppskatta att du kan bjuda på så fräsch Julmust eller Cola, exakt det de känner för!

bordsvatten

Du kommer aldrig att tröttna på dessa hemkolsyrade drycker

Kan hända har du känt dig frustrerad mitt i sommaren när du ville ha Julmust och inte kunde få detta då butikerna inte saluför. Eller så tycker du att det bordsvatten som du handlar i affären inte är så mumsigt. Från läskkoncentrat så kan du få den dryck du vill ha när du vill ha den.

Till på köpet så kommer du inte att tröttna på din egen hemmagjorda läskedryck. Den kan hela tiden skifta smaker och så kan du ändra styrka så att det blir mera eller mindre läskedryck alternativt mera eller mindre smaksatt vatten.

Välj passande smaker för kolsyremaskin så att du får det som krävs

Då du köper läsksmaker till din läskmaskin så skall du passa på att välja dem som du har störst behov av. Det kan vara smart att fluktuera lite. Ha Grape Tonic redo till helgens partaj med vännerna och Cola och Julmust för familj eventet.

Du får prisvärd läskedryck som smakar bättre än det mesta som du kan införskaffa i butiken. Aromhusets läskkoncentrat hittar du på allt-fraktfritt.se har alltid originalextrakten som smakgivare.

Du bestämmer själv mängden kolsyra och styrkan på smaken. must Det blir välsmakande dryck till maten, för mellanmålet och då du bara känner för någonting som smakar gott och inspirerande.